viernes, 10 de septiembre de 2010

11 DE SETEMBRE

TREIEN PROFIT A LA DIADA

Aquesta data és una data molt assenyalada, per dos motius: per ser l’aniversari de l’atac a les torres bessones de Nova York, aquell atac que va ser el pretext per la invasió de Irak i d'Afganistàn (http://capitancurrante.blogspot.com/2010/07/las-mentiras-de-zapatero-sobre.html

http://capitancurrante.blogspot.com/2010/07/las-mentiras-de-zapatero-sobre_15.html )

i per ser la Diada de Catalunya.

Aquest any pren especial significació, sobre tot després de la sentència sobre l’estatut i estan tan properes les eleccions al parlament de Catalunya.

Cap polític menysprearà cap ocasió durant aquest dia per fer les seves declaracions electoralistes intentant esgarrapar el màxim de vots, realment vergonyós, de fet tan vergonyós com ho seria que un agent d’assegurances aprofites un funeral per vendre pòlisses de vida.

¿Realment voleu sentir l'Artur Mas criticant a en Montilla, en Montilla criticant a als de iniciativa, el de iniciativa criticant a esquerra, esquerra criticant al PP i el PP criticant a tots?

Jo ja estic una mica fart de tot això, ¿perquè no aprofiten la Diada per fer quelcom per Catalunya? ¿Tan poc s’estimen Catalunya? ¿Aquests són els que ens han de governar?. Doncs anem arreglats.

¿Independència?, per descomptat, però em refereixo a la independència de pensament. Torno a repetir el mateix que us he dit en moltes ocasions, penseu per vosaltres mateixos i no us deixeu enganyar per aquesta colla d’interessats que el que menys els interessa sou vosaltres i els vostres.

No em decebeu i sigueu sempre crítics i sobre tot, companys pencaires no us decebeu a vosaltres mateixos.

Aquest article ha estat escrit en Català en resposta a diverses peticions i com a símbol de celebració de la Diada


No hay comentarios:

Publicar un comentario